Over Kommee en samenwerking

Kommee ... naar buiten!

Vanuit onze ervaringen in het onderwijs en onze gezinnen willen we onze expertise over Rijk buitenspelen doorgeven via Kommee.
We doen dit werk vanuit ons hart en beleven er samen veel plezier aan! Elke keer ontdekken we weer dat je met een kleine inspanning zo’n groot verschil kan maken. Dat maakt ons blij en geeft ons de drive voor Kommee.

Marja van Delden:

Ik heb jarenlang met een buitenspelconcept gewerkt. Dit was vooral gericht op kinderen die gemakkelijk ‘buiten spel’ staan. Ik merkte dat heel veel kinderen in mijn klas een rijker aanbod nodig hadden om lekker te kunnen buitenspelen. Dit concept past ook prima binnen elk Anti-Pestprotocol.

In 2010 ben ik begonnen met Kommee.

“Buitenspelen is gezond! Een uur buitenspelen per dag levert 25% minder overgewicht. Bovendien eten en slapen kinderen beter.”

Bianka Heida:

Ik ben er van overtuigd dat kinderen lekkerder in hun vel zitten als ze de tijd en de ruimte krijgen om te rommelen en te ontdekken.

Dat zijn mooie activiteiten tijdens het buitenspelen. Kinderen kunnen buiten hun energie kwijt om daarna weer met opperste concentratie te kunnen werken.

Ik werk vanaf 2014 voor Kommee.

Als je kinderen de mogelijkheden biedt om écht buiten te spelen, geef je ze de kans om zichzelf, de ander én de wereld om hen heen te ontdekken!"

Samenwerking:

Kommee werkt samen met partners en opdrachtgevers die actief zijn in de thema’s kinderen, buitenspelen, opvang, natuur, scholen. We hebben bv. meegewerkt aan de Modderdag in opdracht van het CJG.

 

Voor kinderen is buitenspelen onmisbaar voor een brede ontwikkeling en het spelenderwijs leren. Zo krijgt elk kind de kans zich gezond en veelzijdig te ontwikkelen.

Activiteiten van Kommee geven een nieuwe impuls aan buitenspelen.

Kijk voor Kommee-inspiratie:

Of wil je direct contact, mail dan naar: info@kommee.com

Je mag binnen 2 werkdagen reactie van ons verwachten.