Project omschrijving

Deze workshop wordt op maat gemaakt voor:

  • Onderbouwleerkrachten
  • PM’ers
  • TSO-begeleiders in het onderwijs
Aanmelden

Meer info of vragen?
Mail gerust: info@kommee.com

Kommee naar buiten!

In deze praktische workshop vertellen we over het belang van buitenspelen en over kinderen met verschillende speel-behoeften. Verder gaat het o.a. over de waarde van buitenspelen, welbevinden = ontwikkelen, jouw rol op de speelplaats en hoe kan je het spel verrijken? Hoe verander jij van plein’wacht’ in een spel-initiator?

We geven je handreikingen en tips om iedere keer weer iets nieuws aan te bieden en we laten je ontdekken hoe je gemakkelijk ‘verschil kan maken’ voor kinderen die anders ‘buiten spel staan’. Je ontdekt dat dit op een eenvoudige manier kan, zonder dat het veel tijd of geld gaat kosten.

We geven handreikingen en tips om iedere keer weer iets nieuws aan te bieden en laten deelnemers ontdekken hoe makkelijk je ‘verschil kan maken’ voor kinderen die anders ‘buitenspel staan’. Je ontdekt dat dit op een eenvoudige manier kan, zonder dat het je veel tijd en geld gaat kosten.

Tijdens de workshop ga je ook zelf aan de slag om gelijk een slag te maken naar jouw eigen situatie (groep & speelplek).

Aan het einde van deze workshop sluiten we af met een heel aantal speel-ideeën waar je de volgende dag al mee kan starten.

Deze workshop wordt op maat gemaakt voor:

  • Onderbouwleerkrachten
  • PW’ers in de kinderopvang
  • TSO-begeleiders in het onderwijs